Cakepops

Cakepops zijn de nieuwste baktrend en worden volgens authentiek recept bereid. Ze happen lekker makkelijk weg en zijn daardoor niet alleen geschikt voor verjaardagen en bruiloften, maar ook als traktatie op school!

Onze cakepops komen in allerlei kleuren en smaken en zijn voorzien van een royale laag chocolade. De cakepops kunnen worden versierd met sprinkels en bloemetjes. Of laat je verrassen door cakepops van Frozen, Minions of Pokemon-go. Zelf inspiratie? Neem contact met ons op, dan gaan we samen aan de ontwerptafel zitten. Want maatwerk is onze standaard.

Zakelijk
Cakepops zijn nu verkrijgbaar voor uw bedrijfsfeest of als verrassende traktatie tijdens beurzen of andere promotionele activiteit. Onze minicakes op een stokje delen makkelijk uit en je hebt er geen bestek bij nodig. Geen geknoei dus!

Onze smaken zijn: vanille, chocolade, hazelnoot, framboos, aardbei, citroen, sinaasappel en kokos.

Wij stemmen het uiterlijk van de cakepops graag volledig af op uw wensen. Wij kunnen de cakepops leveren in iedere gewenste kleur en kunnen deze bovendien voorzien van uw bedrijfslogo. Zo presenteert u een lekkernij in de huisstijl van uw bedrijf.

Cupcakes

Cupcakes: overheerlijke gebakjes ter grootte van een koffiekop. Verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, hazelnoot, framboos, aardbei, citroen, sinaasappel en kokos.

De cupcakes zijn verkrijgbaar in de formaten ‘mini’ en ‘groot’ en zijn standaard voorzien van een vorstelijke toef room en vrolijke sprinkels. Tegen meerprijs voorzien wij uw cupcakes van fondant of een print.

Zakelijk
Net zoals bij onze cakepops stemmen wij het uiterlijk van onze cupcakes graag af op uw wensen. Laat uw bedrijfslogo en -kleuren zien op beurzen of congressen en maak van uw bedrijfsbijeenkomsten echt een feestje met de Cupcakes van Katrien. Onze cupcakes zijn bovendien de grote ster van onze sweet tables.

Onze smaken zijn: vanille, chocolade, hazelnoot, framboos, aardbei, citroen, sinaasappel en kokos.

Taarten

De taarten van Popjes van Katrien komen in alle soorten en maten. Wie je ook bent en wat je liefhebberij ook is, wij maken de taart die bij jou past. Je favoriete disney- of televisiefiguur, voetbalclub of artiesten zijn bij ons beschikbaar in de heerlijkste smaken.

The sky is the limit!

De prijzen voor onze taarten zijn afhankelijk van je wensen. Voor een basic taart betaal je € 4,00 per persoon. Voor taarten voorzien van allerhande versierselen en snoepgoed stellen wij graag een op maat gemaakte offerte op.

Sweet table

Zakelijk
U wilt uitpakken, u wilt die wow-factor. Stelt u zich lange tafels voor bedekt met heerlijke cupcakes, champagneglazen gevuld met roomzachte panna cotta en een donut-wall bezaaid met de meest kleurrijke sprinkles. Laat uw bedrijf stralen met een feestelijke toetjestafel.

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag naar u toe om uw wensen met u door te nemen. Daarna stellen wij op maat een offerte op. Wij gaan net zo lang door tot u helemaal tevreden bent.

POPJES VAN KATRIEN

Disselhof 24
7335 AA Apeldoorn

06-28725982 

info@popjesvankatrien.nl

KvK: 61396192
IBAN: NL65 RABO 0301 8682 20
BTW: 210353569B01

Algemene voorwaarden